Saját bloglista

2012. november 18., vasárnap

Különleges klubnap december 3-án

December 3-ra egy különleges programot szerveztünk. Ilyen még nem volt a klubban! Szilágyi Sándor lesz a vendégünk, aki BELLs nevű hangszerén fog nekünk játszani 11 órától, a klub végéig.

A BELLs - hasonlóan ihletadó őséhez, a HANG drumhoz - ma a világ legritkább és legkülönlegesebb zenei instrumentjei közé tartozik. Köszönhető ez elsősorban mágikus hangjának, ami hasonlóan a hangtálakhoz, mély frekvenciatartományával képes elcsendesíteni az elmét és megnyugtatni a lelket. A hangok távoli világokat idéznek, miközben egyre mélyebbre hatolnak bennünk, egészen odáig, ahol a kibékíthetetlen ellentéteknek is van esélyük feloldódni.

Pár szó a hangmasszázsról:

Peter Hess módszerének alapjául a hangok hatásával kapcsolatos olyan ősrégi felismerések szolgálnak, melyeket már több mint 5000 évvel ezelőtt alkalmaztak Indiában, hogy helyreállítsák a test, a szellem és a lélek harmóniáját.

A hangtálakból előhívott rezgések a testfelülettel érintkezve koncentrikus körök formájában végigáramlanak az egész testben. Mivel testünk mintegy háromnegyede vízből van, a hangmasszázs fizikai hatást gyakorol egész szervezetünkre: a rezgések eljutnak az izmokhoz, belső szervekhez, megmozgatva és megmasszírozva a mintegy 100 billióra becsült sejtet. A tálak által közvetített kellemes, vibráló érzés mellett, a hangmasszázs összehangolja egész szervezetünket, helyreállítva energetikai tervrajzunk eredeti minőségét.

Az ismételt kezelések segítenek megtapasztalni a belső békét, harmóniát, felerősíteni a szervezet öngyógyító képességét és energiát gyűjteni a hétköznapi feladatokra.

Forrás: www.hangmasszazs.hu

Nincsenek megjegyzések: