Saját bloglista

2012. február 20., hétfő

Február 27-én 10 órától aromaterápiás előadás a Darshanban

Papp Komáromi Judit, okleveles aromaterapeutával beszélgetünk


A legbiztosabb út az egészséghez a naponta vett aromás fürdő és illatos masszázs (Hippokratesz)
Az aromaterápia tiszta, terápiás célra alkalmas illóolajakat és növényi olajakat alkalmaz a kezelt személy testi-lelki egészségének megőrzésére, illetve az esetleges betegségek gyógyítására.
Az aromaterápia lehet önálló gyógymód, kiegészítő gyógymód, betegségmegelőző, oldja a stresszt és a szorongást.
A találkozón szó lesz a várandósság során fellépő problémák (pl.: émelygés, hányás megelőzése, visszér, aranyér, striák, a bőr esetleges fokozott zsírossága vagy szárazsága, szorongás, depresszió, alacsony vagy magas vérnyomás, ödéma, hüvelyi gombásodás, korai méhösszehúzódások, alvászavar, lábikragörcs, stb.) kezeléséről, babaápolásról (pl. a kipirosodott popsi, hasfájás, fogzás, ekcéma, láz, köhögés, immunerősítés), illetve a szülés után az anyánál fellépő esetleges problémák (a méh visszahúzódását segítő, tejelválasztást fokozó, relaxálást segítő, a kialakult striákat megszüntető olajok, krémek) aromaterápiás megelőzéséről illetve kezeléséről.
A találkozón a résztvevők megszagolhatják, kipróbálhatják az egyes készítményeket, illóolajokat, kérdéseket tehetnek fel, elmondhatják saját tapasztalatukat.

Nincsenek megjegyzések: