Saját bloglista

2012. január 11., szerda

Kedves Szülők, Érdeklődők!

Az idei év második felében az alábbi programokkal várunk benneteket, minden hétfőn 10 órától 12-ig. Klub belépő: 500 Ft/család. 

Október 8-án ingyenes babahordozási tanácsadás lesz! Sokféle hordozóeszközt megnézhettek, kipróbálhattok.
Ezen a héten van a Nemzetközi Babahordozó Hét is, így október 10-én 10 órától ún. flashmob-ot is szervezünk a Nyugati térre, hogy így népszerűsítsük a hordozást. A forgó óra alatt találkozunk és gyalog, illetve villamossal elmegyünk a Margit-szigetre! Gyertek hordozott babákkal, gyerekekkel, kendőkkel! :)

Október 15-én zárt körű filmvetítés lesz a klubban. Freedom for birth (Legyen szabadság a szülésben, születésben!) c. dokumentumfilmet vetítjük. A vetítésre a cseke.bernadett@gmail.com címen kell bejelentkezni, mivel a terem befogadóképessége véges. A helyeket csak így tudom biztosítani.
A filmről bővebb infó itt: https://www.facebook.com/anyakforradalma
És itt: http://anyakforradalma.szules.hu/

November 5-én EMK (Erőszakmentes kommunikáció) - szülőklub lesz Novák Julával. Az előző évadban már jól megszokott szülőklub folytatódik, belépő 1200 Ft.
Novemberben (még nem tudom pontosan mikorra) Bach-virágesszenciáról beszélgetünk egy szakértővel. Részletekkel jövök később.

Január 7-én dr. Hadházi Éva pszichológus lesz a vendégünk, akivel "anyaság-házasság" témában beszélgetünk majd. Részletekkel jövök később.

Ez még itt az előző évad programja, amelyet sikerrel zártunk június elején:
Január 23-án 9 órától Novák Jula volt a vendégünk, akivel az erőszakmentes kommunikációról beszélgettünk! Részletek itt.
Február 6-án téma a HipnoSzülés. Előadó: Schimcsig Nóra (Hypnobirthing szülésfelkészítő, dúla, személyközpontú tanácsadó) Helyszín: Perinatus
Február 13. EMK-szülőklub 1. Novák Julával. Helyszín: Darshan
Február 20. Nem lesz előadás! Helyszín: Perinatus
Február 27. Téma az aromaterápia. Részletek: itt Előadó: Csicsóka (Papp Komáromi Judit) Helyszín: Darshan
Március 5. 9-től 11-ig! Nem lesz előadás! Helyszín: Perinatus (utoljára itt!)
Március 12. Téma a mosható pelusozás. Előadó: Nógrádi Krisztina, aki személyes tapasztalatával segít eligazodni a mosható pelusok világában. Részletek: itt Helyszín: Darshan
Március 19. EMK-szülőklub 2. Novák Julával! Belépő: 1200 Ft
Március 26. Szoptatásról beszélgetünk Werner Katival (IBCL szoptatási szaktanácsadó, dúla)
Április 2. Vendégünk lesz Dr. Lengyel Boglárka (gyermekgyógyász, homeopata) Belépő: 1000 Ft
Április 9. HÚSVÉT - nem lesz klub!!!
Április 16. EMK-szülőklub 3.Novák Julával! Belépő: 1200 Ft
Április 23. Babajelelés Zentai Katával! Részletek még itt.Belépő: 1000 Ft
Április 30. Május 1-i hosszú hétvége - nem lesz klub!!!
Május 7. EMK-szülőklub 4. Novák Julával Belépő: 1200 FtMájus 14. Fél órában (10-fél 11-ig, utána kötetlen klubozás) tanácsadást tart Árvainé Ganovszky Mónika. Téma: hogyan spóroljunk GYED-ből, GYES-ből?
Május 21-én téma a testvérféltékenység. Előadó: Kozékiné Hammer Zsuzsanna (Klinikai szakpszichológus, Pár- és Családterapeuta, Relaxációs terapeuta, Mediátor) Belépő: 1000 Ft
Május 28. PÜNKÖSD - nem lesz klub!
Június 4. EMK-szülőklub 5. Novák Julával. Belépő: 1200 Ft
Június 11. Nem lesz előadás! Utolsó klub a nyári szünet előtt!

Ha szívesen meghallgatnád valamelyik előadást és beszélgetnél az aktuális témáról vagy csak ellátogatnál a klubba és ismerkednél más anyukákkal és babáikkal, írj a  cseke.bernadett@gmail.com vagy a belvarosibabahordozoklub@gmail.com címre!






Nincsenek megjegyzések: