Saját bloglista

2011. december 27., kedd

Kedves Szülők!

2012 őszétől továbbra is minden hétfőn szeretettel várunk minden érdeklődőt a belvárosi babahordozó klubba! Apukákat és kismamákat is szívesen látunk!


Darshan Jógastúdió (Bp., 6.kerület, Szófia u. 15. magasfszt.1. (22-es kapucsengő) ad otthont a klubnak.
A klub azért jött létre, hogy a hasonló szemléletű, egymáshoz közel élő családok rendszeresen találkozhassanak és különböző témákban (hordozás, szoptatás, kötődő nevelés, együtt alvás, mosható pelenkázás, környezettudatos életmód, várandósság, szülés, stb.) beszélgessenek, előadásokat hallgassanak, tapasztalatokat cseréljenek és ismerkedjenek!
Terveink között szerepel még: hordozóeszközeink, mosható pelusaink, gyermeknevelési és szüléssel, várandósággal, szoptatással kapcsolatos könyveink bemutatása, kölcsönzése.
A belépő 500 Ft/család. Előadások alkalmával ez változhat!
Ha többet szedünk össze, mint a bérleti díj, akkor félretesszük a klubkasszába és eldöntjük közösen, hogy mire költsük el!
Szőnyeg, matracok, párnák, takarók vannak, és játékok is, de hozhattok sajátot is!
Konyha van, ott lehet enni-inni, teát-kávét főzni, és fogyasztani a helyi "készletből" , de cserébe jó ha mindenki hoz valami kis rágcsálnivalót, gyümölcsöt, teát, amit bedobunk a közösbe!

FONTOS:
1. Kérlek mindig jelezd e-mailen, vagy telefonon , ha jönnél a klubba! Ha vmiért mégsem tudsz jönni, pl. megbetegszik a babád, nem gond, ilyen előfordul, de jó ha előre tudom, hogy kb mennyien leszünk!
2. Amikor nincs előadás, kb. 10.30-kor tartunk egy rövid bemutatkozó kört, hogy tudjuk mégis kikkel járunk egy klubba.
3. Az előadásokat legkésőbb 10.15-kor elkezdjük, ezután a bejárati ajtót zárjuk és a terem ajtót becsukjuk, hogy a gyerkőcök ne mászkáljanak ki. Aki később érkezik, hívjon telefonon engem (20-3347-099, mert lehet hogy csukott ajtón keresztül, nem halljuk meg a kapucsengőt.)
4. Kérek mindenkit, hogy nagyon vigyázzon a tisztaságra!!! A Darshan egy jógastúdió, ahol a klub után órák vannak, ezért bögrében, pohárban üdítőt, teát ne vigyetek be a terembe, a konyhában fogyasszatok. A gyerekeket inkább itatós pohárból kínáljátok. Morzsálódó ennivalót (pogácsa, süti) is inkább ölben egyék a gyerekek.
5. Kérlek Benneteket, hogy mindenki segítsen a klub végén elpakolni, takarókat , jógaszőnyegeket összehajtani, rendet tenni a teremben, konyhában, szemetet kivinni! Ha a 2. pontot nem sikerül betartani :), akkor segítsetek porszívózni, seperni, felmosni! Ha mindenki segít picit, akkor pár perc alatt végzünk is! Köszönöm!

Like-oljátok a FB-on is az oldalunkat, köszi!
Ha bármilyen kérdésed, ötleted, észrevételed van, írj a belvarosibabahordozok@gmail.com e-mail címre!

Szeretettel várunk Benneteket és családjaitokat!

Nincsenek megjegyzések: